Uw stappenplan, Time IT
De controle hebben en houden tijdens de uitvoering van een verzameling van activiteiten die door verschillende mensen in een bepaalde tijdsvolgorde en afhankelijkheid moeten worden uitgevoerd!

Marketing-as-a-Service (MaaS)!

Heel wat taken binnen een marketingteam zijn terugkerend. Moet er wekelijks een blog of vlog bericht worden geschreven? Wanneer moeten we onze website updaten? Reclame campagnes opzetten, het opvolgen van mogelijke leads via Social Media en ga zo maar door.

Dat betekent bijvoorbeeld 5 taken voor 2 verschillende marketeers, waarbij de timing van de taken op voorhand vaststaat. Hetzelfde bij het opzetten van een webinar, het versturen van een e-nieuwsbrief, het uitgeven van een magazine, het organiseren van een event of het deelnemen aan een beurs. 


Plannen over een langere periode:

Steeds krijgt het team te maken met eenzelfde takenlijst die in een gelijkaardige sequentie en door dezelfde mensen dient te worden afgewerkt.

Vandaar dat we die taken plannen over een langere periode. Wat is nu van belang voor jou als ondernemer? Dat deze taken toch ook naar behoren worden uitgevoerd?


Om er zeker van te zijn dat het geschiedt, kunnen we deze taken voor jou in een planning gieten en dan zorgen wij ervoor dat jouw mensen op de juiste momenten worden aangestuurd met als voordeel:

👉 Alles is in een overzicht real time zichtbaar voor alle betrokkenen
👉 Dagelijkse aansturing, informeren en reclamering door Time IT via e-mail en/of SMS
👉 Alles wordt gelogd en is realtime inzichtelijk
👉 Opmerkingen die relevant zijn, kunnen worden meegenomen incl. benodigde documenten per taak of per groep
👉 Wijzigingen worden binnen 24 uur verwerkt en alles is weer operationeel
👉 De ondernemer heeft er geen werk mee, de aansturing en reclamering geschiedt door Time IT
👉 De ondernemer is altijd en overal in controle!


De ondernemer wordt hiermee sterk ontzorgd en kan zich concentreren op die zaken die relevant zijn en uitgevoerd moeten worden voor zijn/haar organisatie. De ondernemer hoeft er niet achteraan te gaan, hij wordt wel geïnformeerd als bepaalde taken niet op tijd zijn uitgevoerd!


Wij bieden je de volgende oplossing:

Je huurt Time IT vanuit de Cloud voor een minimaal bedrag, al vanaf € 129,- per maand. Hoogte van het bedrag is afhankelijk van grootte organisatie. Wijzigingen worden doorgegeven via e-mail en verwerkt door medewerkers van DTKM Consultancy in jouw eigen plan en is dus toegankelijk (via een eigen URL) voor alle betrokkenen via de APP van Time IT, altijd realtime ongeacht waar men is.

Wij doen dus het werk voor jou. Wij zorgen ervoor dat alle betrokkenen op de juiste momenten worden aangestuurd, eventueel gereclameerd en geïnformeerd. Jij, als ondernemer, bent en blijft in controle!

De tijd die nodig is voor het doorvoeren van de wijzigingen, worden per sessie verrekend via een vooraf gekochte strippenkaart. Een strippenkaart bevat 20 sessies à 15 minuten (kosten € 450,-).


Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht en we nemen meteen contact met je op!
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn