Uw stappenplan, Time IT
De controle hebben en houden tijdens de uitvoering van een verzameling van activiteiten die door verschillende mensen in een bepaalde tijdsvolgorde en afhankelijkheid moeten worden uitgevoerd!

PersonalAssistant-as-a-Service (PAaaS)! 


  1. Mis je soms het overzicht wat er allemaal moet gaan plaatsvinden?
  2. Vergeet je soms ook activiteiten die uitgevoerd hadden moeten worden?
  3. Verlies je de controle over de activiteiten die jijzelf en je eventuele medewerkers moeten doen?
  4. Wil je graag een real time overzicht hebben van die taken die de komende weken of maanden moeten worden uitgevoerd?
  5. Wil jij efficiënter omgaan met de aansturing van je mensen?Als je een de 5 bovenstaande vragen met JA kunt beantwoorden dan hebben we een oplossing voor je en wel met de dienst: PersonalAssistant as a Service.


Voor wie is het geschikt?

Voor elke ondernemer die met zijn medewerker(s) zich bezig houdt met de business en geen tijd heeft om alles in een overzicht te hebben en de mensen aan te sturen. En die ook vooral repeterende activiteiten al op voorhand gepland wil hebben.


Hoe werkt het?

  • Stuur ons een overzicht van de taken/activiteiten die de komende weken/maanden moeten worden uitgevoerd door jezelf of een van je medewerkers. Vermeld daarbij wie het moet gaan doen, wanneer en wat de doorlooptijd is.
  • Wij maken er een planning van en sturen jezelf en jouw medewerkers aan.
  • Alles is realtime te zien en men kan het helemaal volgen via een uitgebreid dashboard op elk device
  • Zijn er wijzigingen, stuur die dan op en wij verwerken die weer in jouw planning.


Wij bieden je de volgende oplossing:


Je huurt Time IT vanuit de Cloud voor een minimaal bedrag, al vanaf € 129,- per maand. Hoogte van het bedrag is afhankelijk van grootte organisatie. 

Wijzigingen worden doorgegeven via e-mail en verwerkt door medewerkers van DTKM Consultancy in jouw eigen plan en is dus toegankelijk (via een eigen URL) voor alle betrokkenen via de APP van Time IT, altijd realtime ongeacht waar men is.

Wij doen dus het werk voor jou. Wij zorgen ervoor dat alle betrokkenen op de juiste momenten worden aangestuurd, eventueel gereclameerd en geïnformeerd.  Wij ontzorgen jouw organisatie, geen aparte notities meer, alles online en direct inzichtelijk! Jij, als ondernemer, bent en blijft in controle!

De tijd die nodig is voor het doorvoeren van de wijzigingen, worden per sessie verrekend via een vooraf gekochte strippenkaart. Een strippenkaart bevat 20 sessies à 15 minuten (kosten € 450,-).

Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht en we nemen meteen contact met je op!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn